Behandlinger hos mig

Kropsterapi hos mig tager udgangspunkt i nedenstående behandlingsformer – kort sagt forløser vi kroppen og lytter til dens fortællinger.

Vil du se en præsentation af mig og mit arbejde?

Klik på dette link til Youtube (åbner i en ny fane):

Præsentationsvideo

Muskelterapi

I muskelterapien anvendes den fysiurgiske massage. Her tages udgangspunkt i musklernes udspring og tilhæftninger samt musklernes spændingstilstand. Holdningskorrektion, analyse, vejledning og rådgivning er også en del af den muskelterapeutiske behandling.

Ved hjælp af undersøgelse og samtale synliggøres problemet, og behandlingen tilrettelægges individuelt.

KranioSakral terapeutisk massage

Kropsterapi hvor jeg med blide tryk og energi frigør dine led ved låsninger – hold i nakken/hold i ryggen, ubalancer i bækkenbunden og i kæben.

KST er en utrolig behagelig

 

ManuVision massage

Kropsterapi – jeg bruger pulserende bevægelser kombineret med tryk og stræk og du er aktiv med dit åndedræt –   når kroppens spændinger står i vejen for at at du kan sætte psyken og kroppen fri opstår der typisk ubalancer som manifestere sig som smerter og ubehag i kroppen (eks. hovedpine, lændesmerter, svimmelhed, bevægelses indskrænkning, fordøjelses problemer  m.m.), og som psykiske ubalancer som stress, angst og uro.

Kan også anvendes som afstressende behandling

Bindevævsmassage

Massageform som udføres med stræk af huden eller med sugekopper – når bindevævet er i ubalance sker der en ophobning som viser sig som appelsinhud. Ved betændelses tilstande i slimsække og ledbånd er bindevævs massage også en del af kropsterapien.

Kan også anvendes som afstressende behandling

Life Coaching

Coaching handler, for mig, om at støtte og hjælpe dig i din process med fokus på dit potentiale. Kropsterapi og Coaching er en ideel kombination.

Kan også anvendes som afstressende behandling

Dans

Dans er for mig en måde hvorpå jeg ser dig tydeligere og på en mere sand måde vil kunne gå mere præcist efter det det hele handler om, nemlig at finde ind til der hvor du kan stå i dig selv og være det smukke og unikke væsen du er.

Kan også anvendes som afstressende behandling